Aanmoedigingsprijs IJVP 2022-23

Vorig seizoen was het Femke Bloemendaal die er met de prijs vandoor ging. Dit seizoen zijn er drie nieuwe kandidaten genomineerd voor deze prijs. Strenge juryleden gaan de komende dagen wikken en wegen om zo tot een winnaar te komen. Prestaties, vooruitgang, inzet, inzet voor de vereniging, en nog tientallen andere criteria worden hierbij beoordeeld.
Vrijdagavond 14 april wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de clubavond van IJVP!

Inschrijven voor het Clubkampioenschap 2023

Op zondag 5 maart wordt er weer gestreden om het Clubkampioenschap van onze vereniging. Dat kan individueel voor de afstanden en/of voor de (teampursuit) ploegenachtervolging. De clubkampioenschappen op de Uithof starten dit jaar om 17.30 uur. Uiterlijk om 22.00 uur moeten we het ijs verlaten hebben. 

Verslag van het IJVP Jury-team

Vaak zie je vrijwilligers niet aan het werk, maar ze zijn onmisbaar. En om namen te noemen begeef je je op glad ijs, want het grote gevaar is dat je anderen wellicht vergeet. Toch wil ik even benadrukken dat 7-8 keer per schaatsseizoen onze vereniging een jury-team dient aan te leveren.

Kom aanstaande zondag 20 november 2022

De inschrijving is reeds gesloten, maar zondag gaat het dan toch gebeuren. De 31ste Run Bike Run gaat om 10.30 van start.

Bestellen clubkleding

Het nieuwe bestelformulier voor de clubkleding staat op de website. 
Kijk hier voor alle informatie over het bestellen van de kleding.