NIELS BAKKER WINT JOOP KOOT BOKAAL

Het achter ons liggende seizoen was alweer het twaalfde seizoen dat er bij IJsvereniging Pijnacker een groep G-schaatsers actief was. Deze groep is ooit opgericht door Joop Koot met als doel kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking/achterstand te leren schaatsen en daar vooral veel plezier in te hebben.  Dit seizoen is er geschaatst met een enthousiaste groep van 10 schaatsers, allemaal al een of meerdere seizoenen ervaren op het ijs. Iedereen schaatst op zijn of haar eigen nivo. Een enkeling kan al een beetje overstappen in de bochten en anderen hebben al veel vooruitgang geboekt doordat ze nu zelfstandig hun rondjes rijden. 

Joop Koot bokaal gaat naar Daan van Dijk

Het achter ons liggende seizoen was alweer het elfde seizoen dat er bij IJsvereniging Pijnacker een groep G-schaatsers actief was.

Sint op het ijs

30 november was het weer zover. De sint kwam langs op het ijs met zijn pietermannen. Wat was het spannend en wat waren er veel pieten. Uiteraard hebben we eerst geoefend met zingen en daarna nog even gerepeteerd met de schaatsoefeningen. Toen het eenmaal zover was hebben we de Sint en pieten  laten zien hoe goed we het afgelopen jaar vooruit zijn gegaan! Iedereen blijft zijn best doen en we boeken steeds meer vooruitgang.

 Tot volgend jaar sinterklaas en zwarte piet!

 

De les van 15 december 2012 

Zaterdag hebben we weer een zeer gezellige jeugdschaatsles gehad! Iedereen heeft heel goed meegedaan en geprobeerd om de oefeningen goed uit te voeren. We zien een goede verbetering bij iedereen. Naast het harde werken was er natuurlijk ook tijd voor vertier. Dat deden we op de funrink de hockeystick, kortom het was weer tijd voor: ijshockey!

 

Het blijft spannend...

Vanavond was het weer zover…… de sint kwam. En het blijft spannend en leuk!