IJVP jubileum feest

14 februari, op de dag van de liefde, viert de IJVP groot feest in teken van het 125 jarig bestaan. Alle (oud)-leden zijn uitgenodigd voor deze avond. Hierbij nog wat extra informatie rondom deze avond:

  • Wij vragen iedereen zich op te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-36314736, ook als u niet deelneemt aan het buffet.
  • Alle (oud)-leden zijn uitgenodigd voor een buffet. Mocht u hieraan willen deelnemen vragen wij een bijdrage van €10,- over te maken naar NL17 RABO 0354414372 t.n.v. IJsvereniging Pijnacker o.v.v. "jubileumfeest"
  • Mocht u vegetarische wensen hebben kunt u dat doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Er is één uitnodiging per postadres verstuurd. Het gevolg hiervan is dat de aanhef soms maar één persoon betreft. Echter zijn alle (oud)-leden van het huishouden uitgenodigd voor de avond. Mochten er leden bij hun ouders wonen, dan zijn deze voor het avondprogramma (buffet en avondfeest) uitgenodigd.
  • Achter het parochiehuis is er genoeg parkeergelegenheid.

Wij hopen u te zien op het feest zodat we samen het jubileum van onze prachtige vereniging kunnen vieren!

Met vriendelijke groet,

IJVP